Härmis :)

Var tvungen att göra personlighetstestet som Amlon hade länkat till :)

Jag är en:
Utåtriktad Planläggande Konkret Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag
| 
InåtvändUtåtriktad
PlanläggandeUpplevande
KonkretAbstrakt
TänkareKänslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Måste själv säga att testet ringade in mig rätt väl. Det finns liksom inget som inte stämmer (kanske det som är meningen?). Fast jag hade nog trott att jag skulle vara mer tänkare än känslostyrd... Men ju mer jag tänker på hur jag agerar i olika lägen så - okej... Känslostyrd funkar rätt bra det med :)


Kommentarer
Postat av: Carola

Goeftermidda!
Jag snodde med mej personlighetstestet till min blogg :)

2007-05-14 @ 19:23:41
URL: http://www.carolas.info

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0