Förresten... KBT-uppdatering

I dag har jag faktiskt dristat mig till att hålla i en daggmask med två fingrar. Utan handskar. Jag är döimpad av mig själv. Inte för att det gör någon livsavgörande skillnad om jag törs hantera maskar eller ej, men i alla fall :)

Kommentarer
Postat av: Persilja

Jag är impad! Har funderat på att prova-men är inte där ännu...måste vara beredd, ensam och motiverad! Haha!

2007-08-04 @ 08:23:35
URL: http://fyrabarnsmamman.bloggagratis.se
Postat av: Vildängel

jag har spindelfobi och skulle knappast ens komma på tanken att röra dem - dö ska de..... *s* Det är modigt att komma så långt på vägen mot en fobi som du gjort. :)

2007-08-04 @ 15:16:10
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: decembertjej

Bravo :-)
Själv har jag tyvärr getingfobi och skulle aldrig drömma om att röra de kräken. Är livrädd för att få stick och tror jag ska få allergichock allra minst. Någon idé hur jag kan bota denna fobi?

2007-08-04 @ 20:54:24
URL: http://decembertjej.bloggagratis.se
Postat av: Pippi

*s* Getingar tycker jag också är otäcka, geting*piip* får helst bara döden dö på fläcken! Jag skulle aldrig ens komma på tanken att försöka "komma över" min rädsla för dem. Maskar är ju rätt harmlösa i sammanhanget - det är bara lite praktiskt att kunna agna en krok när man är och metar med barnen. Spindlarna får helst också bara dö. Liksom ett antal andra kryp. Fast jag mår ju tack och lov inte illa av att se dem, så som jag gjort med maskarna ;)

2007-08-04 @ 22:01:12
URL: http://pippi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0