Kalasdax!

I morgon är det då dags för dotterns kalas. Vi firade henne redan i tisdags, men då var det mer vikt åt familjen (dvs mig och lillebror plus hundarna), far- respektive morföräldrar.

T. fick börja dagen med att öppna paket: hon fick en bilbana, två dataspel (Fem myror del 1 och 2) och en pyjamas. Lillebror som alltid slåss med sin syster om hennes dockvagn fick en egen sådan nu, men han var sur som ättika över att han inte fick en BILBANA som sin syster. När T. däremot tog vagnen och invigde den, så var den okej och nu leker han väldigt mycket med den. Den tillhörande dockan fick också det finaste flicknamnet han visste - samma som det storasyster bär *kärlek*

Jag tog i alla fall ledigt på eftermiddagen och det var det bästa jag kunde ha gjort. Hämtade barnen vid 13-tiden, gick hem och fikade mellis. Åkte på stan och hämtade tårtan stannade till på vägen hem och åt slarvmat på en restaurang. Ungarna skötte sig exemplariskt för en gångs skull, till sin mors enorma förvåning.... I vanliga fall brukar det verka som att det inte bara är myror i brallan, utan i vartenda litet klädesplagg de har på kroppen och mer därtill. I tisdags gick det däremot grymt smärtfritt. Jag är impad!

På sena eftermiddagen kom mor- och farföräldrarna samt T:s fadder förbi. Av dem fick T. lite pengar, en samlarsked, Transformers, docktillbehör till Skrållan, en fin tröja och pärlor... Av T:s reaktion att döma var hon väldigt nöjd med alla sina presenter, för hon hann med att leka med dem alla under en ganska lång sammanhållen tid...

Ja, i alla fall... I morgon... Den Stora Drabbningen... Jag har varit superstressad i dag, för jag har inte riktigt haft koll på läget och inte tyckt att det blir bra nog (mitt stressbeteeende som spökar). Men nu har jag börjat landa och inser att det får bli lite som det blir i morgon. Det är ju trots allt inte samma sak att fixa allt på egen hand som att ha maken på plats och dela ansvaret... M. kommer ju hem i morgon mitt under pågående kalas, så jag antar att det får bli fullt ös i 190 på en gång för hans del. Sedan tror jag bestämt att de föräldrar som stannar tillsammans med sina barn får leva med att det är självservering och att de själva får hojta till om kaffet har tagit slut :-)

Har dukat nu under kvällen och drömmer om (hahaha!) att den ska få stå någorlunda orörd tills det är dags för kalaset. måste bara säga att jag ÄLSKAR engångsartiklar!!! Dessutom är det lite kul att de numera finns i lite fler varianter än vit papp ;-) T. valde Disney's prinsessmotiv den här gången och det blev faktsikt himla fint.... Beställde också oblater från Kakburken - det blev Askungen på bal och Ariel. Ariel ska sitta på barntårtan och Askungen, bestämde T., skulle vara på tårtan för mammorna och papporna :-)

Nu är det således bara att ta ett djupt andetag och gå och lägga sig i tid i väntan på morgondagen... :-)

Kommentarer
Postat av: Anna

Lycka till idag!! Det kommer gå jättebra. Kom i håg att andras lite emellanåt bara! ;) Vad duktig du är som gått ner i vikt så mycket. Jag vill också. Känner mej som en köttbulle. Den enda gången jag är fin i kroppen är när jag är gravid eller just fått barn. Hur naturligt är det egentligen.? ;) Sköt om er! KRAM!

2006-11-05 @ 13:12:45
URL: http://amlon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0